Behandelingen

De hairweaves zijn er in heel veel basiskleuren, mix-kleuren en in root (uitgroei) kleuringen, waardoor de hairweaves onzichtbaar in uw haar zullen blenden. De hairweaves zijn er in de lengtes 45,55 en 65 cm. Wilt u alleen volume, dan kan dat al met hairweften van uw eigen haarlengte. Met een enkele hairweft creëer je al een prachtige volle haarbos. Als u altijd hebt gedroomd van lange haren op de heupen, dan kan dat met langere hairweften tot 65cm.

Wenkbrauwen kunnen op verschillende manier behandeld worden. Lookz Beautiful heeft zich gespecialiseerd in de brow mapping techniek. Omdat iedere wenkbrauw verschillend is, wordt deze nauwkeurige meettechnieken uitgevoerd om de optimale wenkbrauwvorm te krijgen. Hierbij worden meettechnieken met brow-draad gebruikt om zo het ideale begin- en eindpunt van de wenkbrauwen te ontdekken. Zodra dit is bepaald worden de wenkbrauwen geharst, geëpileerd en bijgeknipt.

Afhankelijk van de wensen van de klant, kan de wenkbrauw na de mapping worden geverfd met wenkbrauw verf of henna, en zal deze worden afgewerkt met Brow make-up.